Skip to main content
Nyhetsbrev

Ny hemsida fr o m juli 2023 (kalleredsvagforening.se)

By 30 juli 2023juli 31st, 2023No Comments

Nu har vi äntligen fått den nya hemsidan på plats. Fördröjningen har haft flera orsaker men den viktigaste är att vi medvetet inväntat att vår tidigare domänadress .se skulle bli ledig.  Trots att vi haft samma domänadress till vår gamla hemsida så har vi inte kunnat nyttjat den då vår förre konsult som gjorde den gamla hemsidan fram till nu haft den formella behörigheten.

Den nya hemsidan är betydligt mindre i omfattning än den tidigare. Detta orsakas av att kommunens tekniska enhet övertagit drift och underhåll av alla våra vägar. Avtalet med kommunen finns att läsa på startsidan under mappen Mölndals kommun.

Vill du ha nyhetsbrev som e-post kan du anmäla dig för detta på startsidan. Ni som tidigare anmält er behöver inte göra det på nytt.

/ STYRELSEN

Leave a Reply